Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, yarın oynayacağı Edirne Belediye maçından galibiyetle ayrılarak lige moralli başlamak istiyor.
Adana ASKİ Spor Asbaşkanı Sedat Sözlü, geçtiğimiz hafta Çanakkale’de yapılan Türkiye Kupası eleme maçlarına katıldıklarını hatırlatarak, "Önümüzde 29 Ekim Çarşamba günü oynayacağımız Edirne Belediye maçı var. Sezonun ilk maçı ve kendi evimizde oynayacağımız bir karşılaşma olduğu için bizim için ayrı bir önemi var. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar ise Türkiye Kupası elemelerinden çıkarak finallere katılmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Çünkü final vizesi almak bizim ilk hedefimizdi. Artık normal sezon başlıyor. Sezona galibiyetle başlamamız bizim için önemli. Buradan Adanalı hemşehrilerime çağrıda bulunmak istiyorum. Bu takım adından da belli olduğu üzere Adana’nın yani, Adanalı’nın takımıdır. Takıma sahip çıkmak da en çok hemşehrilerime düşer. Bu yüzden 29 Ekim Çarşamba günü saat 18.00’de Menderes Spor Salonu’nu dolduralım ve ilk galibiyetimizi hep birlikte alalım” dedi.
Adana ASKİ Spor’da ayak bileğindeki sakatlıktan dolayı uzun süredir tedavi gören Erlana Larkins’in Edirne Belediye maçında oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmadı.
Kaynak: iha