Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı futbol takımını takip eden gazetecilerle bir araya geldi.Beşiktaş İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan teknik direktör Slaven Bilic ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak'a, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi.Siyah beyazlı takımdan Bilic açıklamsı

Bilic'in sözleşmesinde ilginç madde

Gazetecilerin şampiyonluk soruna Ahmet Nur Çebi iddialı ceverdi. Çebi 81 puanla şampiyonluğa ulaşacaklarını iddia etti.

Çebi "Özellikle alttaki takımlara kaybettiğimiz puanlar çok fazla oldu. Bu kadar puan kaybetmemeliydik. Bunlar lig maratonunda olabilecek şeyler ama biz kendi içimizde bu kayıpların haddinden fazla olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Çebi ayrıca, "Bu konu çok ve gereksiz yere yazılıp çiziliyor. Kesin olan şey her iki tarafında 500 bin Euro fesih bedel hakkı var. Bu her iki taraf içinde geçerli bir durum. Ben şahsen hocamızın gideceğini zannetmiyorum. Gitmek isteyeceğini de düşünmüyorum. Ama giderse de hocasız kalmayız." dedi.

Şampiyonluk sorusu;

Çebi "Lig bittiğinde 81 puanla şampiyon oluruz. 9 maçın hepsini kazanırsak zaten şampiyon oluruz. Bütün isteğimiz ve inancımız bu yönde. Ben bu takıma güveniyorum, bu çocuklar da bunu inşallah başaracaklar" dedi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı futbol takımını takip eden gazetecilerle bir araya geldi.Beşiktaş İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan teknik direktör Slaven Bilic ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı.Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak'a, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi. 
Editör: TE Bilişim