KADINLAR Voleybol 2'nci Ligi A Grubu'nda ekonomik sıkıntılar nedeniyle geçen hafta antrenman boykotu yaptıktan sonra Rota Koleji'ne de 3-2 yenilen Karşıyaka Asrın Grup'ta sinirler gerildi.
Maçtan sonra taraftarlarla tartışan Voleybol Şube Başkanı Vural Budak'ın, Genel Menajer Halis Özlütürk'ün görevine son verdiklerini açıklaması camiada şaşkınlık yarattı. Yardımcı antrenör Yasin Gökgöz ise altyapıya gönderildi. Mevcut şartlarda play off'a kalmanın kendileri için başarı olacağını belirten antrenör Nejat Sancak, şunları söyledi:
"Rota Koleji maçında Marina Tumas serumla oynadı, Buket de belindeki ağrılara rağmen mücadele etti. Son 3 haftada 6 puan toplayıp play off'u garantilemek istiyoruz. Kızlarımız antrenmanlara çıkıyor, geçen haftaki boykot nedeniyle onlara saygı duyuyorum. Ancak yönetim de iyi niyetle kaynak arıyor. Arkasspor derbisinde hedefimiz 3 puan."
FİNAL TARİHLERİ BELLİ OLDU
Voleybol 2'nci Ligi'nde kadın ve erkek takımlarının play off tarihleri netleşti. Kadınlarda yarı final müsabakaları 10-12 Nisan, final maçları ise 17-19 Nisan'da, erkeklerde yarı final 17-19 Nisan, final ise 24-26 Nisan tarihleri arasında oynanacak. Tarafsız sahada oynanacak play off'ların yerleri daha sonra belli olacak.

Kaynak: dha