SOSYAL Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan yaklaşık 4.2 milyon TL olan borcunu Torba Yasa'yla taksitlendirmeyi planlayan Karşıyaka, başvurusuna cevap bekliyor.
Yönetimin kuruma ekim ayında yaptığı başvurunun sonucunun bu hafta belli olacağı, yeşil kırmızılıların borcu ve faizleri yeniden yapılandıracağı belirtildi. SGK'da kara listeye giren kulüp, geçmiş tarihli borçlarını 84 ayda, 42 eşit taksitle yapacak. Bu sayede kurumun geçen yıl Futbol Federasyonu ve Basketbol Federasyonu gelirlerine koyduğu haciz de kalkacak.
BERKAN KAZA YAPTI
Adana Demirspor maçının hazırlıklarını Antalya'da UEFA A Lisans kursuna katılan teknik direktör Yusuf Şimşek'ten yoksun sürdüren Karşıyaka'da Berkan'ın yaptığı kaza yürekleri ağza getirdi. Tecrübeli sol bekin aracıyla Atakent'te bir yayaya çarptığı, hafif yaralanan şahısın şikayetçi olmadığı öğrenildi.
Yeşil kırmızılı ekipte cezalı Yenal ve Shukurov ile sakat olan Mustafa Aşan, Adanaspor maçında oynamayacak. Takımla ilgili yardımcılarıyla temas halinde olan Yusuf Şimşek, kafileye cuma günü Adana'da katılacak.

Kaynak: dha