PTT 1'inci Lig'de üst üste aldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor galibiyetleriyle 7'nci basamağa yükselen Karşıyaka, önümüzdeki 5 haftada birbirinden kritik sınavlara çıkacak.
Bu hafta sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Samsunspor'u ağırlayacak Karşıyaka ardından ligin iddialı takımlarından Adana Demirspor'a konuk olacak. Yeşil kırmızılılar, bu 2 karşılaşmadan sonra Bucaspor, Altınordu ve Denizlispor'la oynayacak.
Zirve hattının şekilleneceği bir periyoda girdiklerini söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Son iki haftada sergilediğimiz kazanma arzusunu tüm maçlara yansıtacağız. Artık sert düşüş yaşamayız" dedi.
Bu arada Manisaspor maçında burnu kırılan Servan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. Ameliyatı başarılı geçen gurbetçi futbolcunun yarın idmanlara başlayacağını dile getiren Yusuf Şimşek, Servan'ı Samsunspor maçının kadrosuna alma konusunda kararsız olduğunu söyledi.
SAMSUNSPOR'DA 6 KARŞIYAKALI
Karşıyaka'nın bu hafta konuk edeceği Samsunspor'un kadrosunda bir dönem yeşil kırmızılı takımda görev yapmış 6 futbolcu bulunuyor. Karşıyaka'lıların yakından tanıdığı Mustafa Sevgi, Ahmet Solakel, Murat Akyüz, Taha Yalçıner, Soner Şahin ve Serdar Eylik, Samsunspor'un başarısı için ter döküyor. Geçen sezon play off finali oynayan kırmızı beyazlılar, bu sezon 7 maçta tek galibiyetle yetindi.

Kaynak: dha