Kayak ve Snowboard tutkunları, ATÜ Duty Free Snowmasters yarışları için Uludağ’da buluşacak. Uludağ’da gerçekleşecek ATÜ Snowmasters Kayak ve Snowboard Yarışları için lisanslı ve lisanssız sporcuların kayıt yaptırarak yarışabilecekleri belirtildi.

Kış sporlarının merkezi Uludağ, bu yıl 14.'sü gerçekleşecek ATÜ Duty Free Snowmasters yarışlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kayak ve snowboard dallarında dört ayrı kategoride gerçekleşecek yarışlarda sporcular 20 Şubat’a hazırlanıyor.

Kış sporlarının merkezi Uludağ’da gerçekleşecek ATÜ Snowmasters Kayak ve Snowboard Yarışları için lisanslı ve lisanssız sporcular kayıt yaptırarak yarışabilecek. Uludağ İtalyan Pisti’nde 20 Şubat 2016, Cumartesi günü gerçekleşecek yarışlarda sporcuların kıyasıya mücadele etmesi bekleniyor.

ATÜ Duty Free Genel Müdürü Ersan Arcan, yaptığı açıklamada, "ATÜ Duty Free olarak kış sporlarına gönül vermiş herkesi 20 Şubat Cumartesi günü Uludağ’a ATÜ Duty Free Snowmasters Yarışları’na bekliyoruz. Geçen yıl yarışlarda 150 sporcumuz yer aldı. Yarışlara olan ilgi her yıl giderek artıyor. Aynı zamanda kış sporlarında ülkemizi temsil eden sporcularımızı da bu pistlerde görüyoruz. Ülkemizde kayak ve snowboarda olan ilginin artmasına katkı sağlamak istiyoruz. Beklentimiz bu yıl ilginin daha da artması yönünde." dedi.

ATÜ Duty Free Snowmasters’a katılmak isteyen sporcular, organizasyonun www.snowmasters.org sayfasından kayıt yaptırabiliyor. ATÜ Duty Free sponsorluğunda, Plus Event tarafından 14. kez düzenlenecek yarışta dereceye giren sporcuları çeşitli ödüller ve keyifli bir gün bekliyor olacak.

Gün boyu sürecek Numberone Fm’in DJ performansı ve açık havada Grand Yazıcı Chalet’de gerçekleşecek Onur Şener canlı konseri etkinliğe renk katacak. Katılımcılar için ayrıca sosyal medya yarışları, snowboard simülatörü, canlı etkinlik alanı aktiviteleri de gerçekleştirilecek.
Kaynak: cha