Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ikinci devreye galibiyetle başlamalarının umut verici olduğunu söyledi.

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci yarı ilk maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2 - 0 mağlup eden Torku Konyaspor'da maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktörü Aykut Kocaman, mutlu olduklarını söyledi.

"Maçı yorumlamadan önce saha şartlarından bahsetmek lazım. Saha hakikaten bu şehre yakışmıyor. Maç öncesi yayıncı kuruluştaki konuşmam da bunun üzerineydi." diyen Aykut Kocaman, şöyle devam etti:

"Buna ilave bir de hava şartları eklendi ki sağlıklı, kaliteli bir oyun koşulları pek ortada yoktu. Karşımızdaki rakip kendi sahasında son derece başarılı oynamış bir takım. İlk 10-15 dakikalık periyotta bizim bireysel hatalarımız eklendi. Bu dakikaları gol yemeden atlatmak bizim için sevindiriciydi. Sonra bir korner golüyle öne geçmeyi başardık. O andan itibaren hem öz güvenimiz arttı hem de maça tutunma arzumuz yükseldi. Daha rahat oynamaya başladık.

Akhisar takımı aldığı puanı hak eden takımlardan bir tanesi. Dolayısıyla oyuncu grubuyla bizi hırpalamaya ve yormaya çalıştı. Ancak ikinci golden sonra oyuna tutunma halimiz biraz daha arttı. İlk yarıyı önde bitirmeyi başardık. İkinci yarıda da önde baskılı başladık ve oyunu bu şekilde götürdük. Belki son 5-10 dakikadaki uzun toplar dışında çok sorun yaşamadan bizim için çok zorlu gözüken maçtan galip ayrılmaya başardık. İkinci yarıya böyle bir galibiyet ile başlamak bizim için umut verici."
Kaynak: cha