UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş İngiltere temsilcisi Liverpool ile Anfield Stadında karşı karşıya geliyor.
Maçtan Önemli Dakikalar

25 Dk. Beşiktaş'ta Sosa sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Ersan Adem gelişine vurdu ama top üstten auta çıktı.
23 Dk. Liverpool atağında Moreno sol kanattan ceza sahası içine girdi topla buluştu ama öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.
22 Dk. Liverpool atağında Ibe sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top ters kanattan taca çıktı.
6 Dk. Beşiktaş atağında Sosa orta alanda topu almak istedi ama hakem Szymon Marciniak topun elle oynandığına karar verdi.
3 Dk. Liverpool atağında Henderson ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
2 Dk. Liverpool atağında Daniel Sturridge sağ korner çizgisi yanından içeriye girdi, Ersan Adem'i geçti dar açıdan kaleye sert vurdu ama kaleci Cenk topu kornere çeldi.



Beşiktaş kalede Cenk, savunmada; Motta, Franco, Ersan Adem, Serdar Kurtuluş orta sahada; Sosa, Atiba, Veli forvette ise Gökhan Töre, Demba Ba, Olcay Şahan 11'i ile sahaya çıkti.

Liverpool ise karşılaşmaya kalede Mignolet, savunmada; Sakho, Skrtel, Can orta alanda; Moreno, Allen, Henderson, Ite forvette Coutinho, Daniel Sturridge ve Lallana 11'i ile başladı 
Editör: TE Bilişim