Bugün oynanan PTT 1. Lig mücadelesin de Manisaspor Osmanlıspor’a 2-0 mağlup olurken maç sonu çarpıcı açıklamalar geldi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısın da her ne kadar yorgun ve eksik olsalar da ellerinden geldiğince oynamaya çalıştıklarını hatta iyi de oynadıklarını ancak hakemin takımı eksik bırakması sonrası geri düştüklerini söylediler.

Hakemleri eleştiren kulüp rakiplerinin normal yol ile gol bulamaması sonrası hakemlerin penaltı vererek gol attırmasına tepki gösterdi. Ayrıca son haftalar da hiçbir maçlarını 11-11 bitiremediklerini söylerken bu maçı da 9 kişi bitirdik dediler.

“Artık maçla ilgili konuşulacak bir şey kalmıyor. Hafta içindeki oyunumuz gibi ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Takımımız iyi mücadele etti. Pozisyonda bulduk. Direkten dönen şutumuz vardı, ama atamadık. İkinci yarıya iyi başlamadık. İlk 10 dakika Osmanlıspor bizden daha iyi oynadı. Hakemleri de kutlama etmek lazım. Sıkışıklıkta ne yapacaklarını herhalde çok iyi biliyorlar. Osmanlıspor'un normal şekilde gol atma şansı olmadığı için kısa yoldan penaltı-al, penaltı-al maçı çözdü. Son haftalarda kaybettiğimiz hiçbir maçı daha 11'e 11 tamamlayamadık. Hep muhakkak noksan kalıyoruz. Daha sonra eksikliği kapatmak için de boşu beyhude mücadele ediyoruz.

Bugün hava sıcaklığı nedeniyle futbol oynamaya pek elverişli bir vaziyet yoktu. İlk yarı havaya uyduk diyebilirim. İlk yarı futbolumuz ortaya çıkmadı. Bir Manisaspor'da Gökhan Sazdağı'nın direkten dönen şutu vardı. Sonradan bizimde bir adet direkten dönen topumuz vardı. İkinci yarı biraz daha baskılı oynamamız gerekiyordu, bunu da yaptık. Rakibimizi çıkarmamaya çalıştık. Birkaç adet atağın içerisinde de penaltı verildi. Arkasından başka penaltı da geldi. Rakibimiz noksan kalınca da üstünlüğü iyice elimize aldık. Çok iyi futbol oynanmadığını düşünüyorum fakat bizim için şuan iyi futbol, fena futbol mühim değil. Bizim için mühim olan 3 puandı. Çok ihtiyacımız vardı. O 3 puandan ötürü da takımımı kutlama ediyorum. Yolumuza devam ediyoruz” 
Editör: TE Bilişim