MİLLİ maçlar nedeniyle lige verilen arada yaralarını sarmaya çalışan Manisaspor'da sakatların iyileşmesi, cezaların sona ermesi, formsuz oyuncuların da kendilerine gelmesi, teknik direktör Taner Taşkın'ın kafasının karışmasına yol açtı.
İsmail Köse, Hakan Barış, Hakan Turan, Mustafa Sarp, Ümit Arslan, Ali Fırat, Oğuzhan Kayar ve Kaan Palaz'ın yükselen form grafiğinden memnun olan Taner Taşkın'ı bu kez de takımın en önemli kozları olarak görünen Milijas ve Subasic'in formsuzluğu düşündürüyor.
İki hafta üst üste deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Osmanlıspor maçlarında iki yabancı oyuncuyu dinlendirip formayı zorlayan yerli futbolcuları devreye sokmayı planlayan Taner Taşkın'ın, kesin kararını hafta içinde vereceği belirtildi.
Bu arada lige verilen arada takım savunmasındaki eksikleri giderecek çalışmalara ağırlık veren Taner Taşkın'ın antrenmanlarda oyuncularını, "Savunma hücumda başlar. Eğer yukarılara çıkmak istiyorsak, gol yememeyi öğrenmek zorundayız" sözleriyle uyardı.

 

 

 

Kaynak: dha