SPOR Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarına başladı.
ANTRENMAN DÜZ KOŞUYLA BAŞLADI
Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçından 1 puanla dönen Medicana Sivasspor, 2 günlük iznin ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra açma-germe hareketleri yaptı, daha sonra kondisyon çalıştı.
AYDIN KARABULUT ANTRENMANA ÇIKTI
 Sakatlıkları bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran ve İbrahim Toraman ile izinli olan Adem Koçak antrenmana katılmadı. Yaklaşık 1 ay önce kadro dışı bırakılan ve bugün affedilen Aydın Karabulut ise takımla birlikte antrenmana çıktı.
"KENDİMİZİ DIŞARI ATMAK İSTİYORUZ"
Antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, Gençlerbirliği maçında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını söyledi. Bundan sonra oynayacakları maçların kolay olmayacağını belirten Yalçın, "Aşağıda enteresan bir puan durumu var. Biz bir an evvel kendimiz oradan dışarı atmak istiyoruz. Bunun içinde kazanmamız lazım tabi" dedi. Sergen Yalçın, Beşiktaş maçıyla ilgili ise şöyle dedi:
"ZOR MÜSABAKA"
"Zor bir müsabaka. İyi bir takımla oynayacağız ama biz de iyi bir takımız. Hazırız. Kendi sahamızda oynuyoruz. Kazanmak için yapmamız gereken ne varsa o günkü müsabakada yapacağız. Taraftarımızın her zaman yanımızda olmasını isityoruz. Özellikle, içeride oynayacağımız Beşiktaş ve Bursaspor maçları bizim için çok önemli. Bu dönemde taraftara çok ihtiyacımız var. Rahatlamak için mutlaka bu müsabakalardan puanlar almamız lazım. O yüzden taraftarımızda yanımızda olursa çok mutlu oluruz."
"ENERAMO GELECEK HAFTA"
Sergen Yalçın, sakatlığı nedeniyle 3 haftadır oynayamayan Michael Eneramo'nun durumuyla ilgili olarak, "Beşiktaş maçından sonra kesinlikle oynayacak duruma gelecek. Ancak Beşiktaş maçı için henüz karar vermedik. O risk devam ediyor çünkü. Tekrar bir sakatlık yaşamak istemiyoruz. Sağlam ilerlemek istiyoruz, ligin bitmesine daha çok zaman var" dedi.
KORCAN:"BİZİM PUANA DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"
Beşiktaş maçını 3 puanla bitirmeyi ümit ettiklerini belirten kaleci Korcan Çelikay'da, "Beşiktaş maçı kendi sahamızda ama Beşiktaş şampiyonluğa oynayan bir takım. Tabi ki onlarda kazanmak isteyecek. Ama bizim puana daha çok ihtiyacımız var. Çünkü alt sıralardan kurtulmamız ve biraz daha yukarı çıkmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha