UEFA Avrupa Ligi son 16 Turu ilk maçında Fenerbahçe'ye 1 - 0 yenilen Braga'da Teknik Direktör Paulo Fonseca, ikinci karşılaşmada her şeyin daha farklı olacağını söyledi.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmanın ardından konuşan Fonseca, Fenerbahçe gibi çok büyük bir ekibe karşı başa baş mücadele ettiklerini söyledi. Fonseca, "İlk yarıda çok daha başarılıydık. Attığımız şutlardan birkaç tanesi gol olsaydı, maçın sonucu bu şekilde olmazdı. Ambiyans da çok iyiydi. Seyirci baskısı çok yüksekti ama maalesef Fenerbahçe'yi destekleyen bir seyirciydi. Fenerbahçeli oyuncular çok büyük. İsimleri var, tanınmışlar. Ekonomik olarak da çok zengin bir takım. Biz elimizden gelen imkanları en iyi değerlendirip, başa baş oynadık. Fakat şu anda her şey bitmiş değil. Braga kısmı var. Bugün buradan galip ayrılmayı çok arzu ederdik ama bunu başaramadık. Umut ediyoruz ki ikinci maçta her şey daha farklı olacak." diye konuştu.

Fenerbahçe'yi iyi analiz ettiklerini dile getiren Paulo Fonseca, "Fenerbahçe'yi biliyorduk hocasından oyuncularına kadar tanıyorduk. Beklediğimiz bir Fenerbahçe çıktı. Böyle bir sonucu beklemiyordum. Daha iyi bir sonuç alacağımızı umut ediyordum. Fakat ikinci maçta daha istekli daha arzulu ve seyirci desteğini arkamıza alarak bunu değiştireceğimizi ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Turu geçmeleri halinde Fenerbahçe olsun, Braga olsun iki takımın kupayı kaldırma şansının olup olmadığının sorulması üzerine de Fonseca, "Tabii ki böyle bir soruya cevap vermek çok zor. Kimin turu geçtiği belli değil henüz. Fakat bu ikinci maç zorlu olacak iki takım da yeterli kapasiteye sahip. Çok istekli arzulu olurlarsa neden olmasın." cevabını verdi.Cihan
Kaynak: cha