Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, genç oyunculardan kurulu takımının Antalyaspor karşısında gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi:

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu son maçında Antalyaspor evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. 0-0 berabere biten karşılaşma sonrası
teknik adamlar maçı değerlendirdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, takımıın gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek, "Altyapıdaki oyuncularımızın güçlü bir oyun sergilediğini düşünüyorum. Alt yapıdan birçok oyuncumuz bu akşam forma şansı buldu. Böyle zorlu bir karşılaşmada ne kadar istekli olduklarını ispatladıklarını düşünüyorum. U 21 hocamız Şenol hocayı tebrik etmek istiyorum. Bu uzun yıllar boyunca bu oyuncuların A takıma hazırlanması, yetiştirilmesi doğrultusunda onlara teşekkür ediyorum emeklerinden dolayı." diye konuştu.

Pereira şöyle devam etti: "Çok memnunum takımımızın performansından. Hiçbir şekilde korkmadan oynadılar. Maçın son dakikasına kadar mücadelelerini sürdürdüler. Birkaç tane pozisyon da bulduk ama maalesef golle sonuçlandıramadık bulduğumuz pozisyonları ama gerçekten bu akşam forma giyen herkesten aslında memnun olduğumu söylemek istiyorum. Özellikle alt yapımızın görünür hale gelmesi ve dışyarıya karşı onlara bu fırsatı verdiğimiz göstermemiz açısından son derece önemli bir karşılaşmaydı. Memnun ayrılıyorum buradan."

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais de "Bizim için çok fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızı değerlendirme şansımızın olduğu bir maç oldu. Ritmi iyiydi maçın. Daha akıcı olabilirdik. Bunun dışında Oktay ve Birkan'la bazı gol pozisyonlarına girdik. Bunlar golle sonuçlanabilirdi. Fenerbahçe iyi mücadele etti. İyi hazırlanmışlar. Hızlı, agresif bir takım ama ben takımımdan memnunum. İyi mücadele ettik. Düzeliyoruz. Giderek daha iyi hale geliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Morais sözlerini şöyle noktaladı: "İlk yarıda dengeli bir oyun izledik. Topa daha fazla sahip olduğumuz anlar olduğunu söyleyebilirim. İkinci yarıda Fenerbahçe biraz daha dengeyi sağladı. Uzun toplarla çıkmayı denediler. Takım organizasyonumuz daha iyiydi. Özellikle defans organizasyonumuz. Rakibin hücum ataklarında daha başarılıyız. Grubu çok fazla etkileyen bir maç değildi. İyi anlamda işaretler gördüm. Takımımızın düzeldiğini söyleyebilirim. Önümüzdeki Konya maçı bizim için çok daha önemli."


Kaynak: cha