Villareal-Real Madrid karşılaşmasında sonuç beklenilen gibi olmadı. Real Madrid, Villarreal karşısında iki puan bıraktı.Berabere biten maç Madrid'i mutlu etmedi.

Ev sahibi Real Madrid'in maça daha etkili başlaması beklenirken Villarreal, ilk 10 dakikada iki net gol fırsatından yararlanamadı.Her ne kadar Villareal,baskıyı arttırsa da Real Madrid bu duruma izin vermedi.Maçın 33. dakikasından itibaren kontrolü ele geçiren Madrid ekibi,maça hakim olmayı başardı.Madrid'in ilk golü ise Ronaldo'dan geldi.Hakemin penaltı vermesiyle,topu ağlarla buluşturan Ronaldo skoru 1-0 yaptı.

Golün ardındından rakibine karşılık vermek isteyen Villarreal, Vietto'nun da oyuna girmesiyle daha cesur oynadı.Oyuna giren Vietto'nun hazırladığı pozisyonda ceza yayı üstünde bulunan Gerrard Moreno, sol ayağıyla sert vurdu ve durumu eşitledi. 1-1

Maçın geri kalan dakikalarında gol pozisyonları olsa da iki takımda bu pozisyonları değerlendiremedi ve maç berabere bitti.Bu skor sonucunda Real Madrid ile Barcelona arasında olan puan farkı ikiye indi.
 
Editör: TE Bilişim