İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, 1-1 biten Kayserispor karşısında sergiledikleri futboldan memnun olduğunu söyledi, "Onlar kaçırdı, biz kaçırdık, böyle olunca da her 2 takım 1’er puanla yetinmek zorunda kaldı" dedi.
Aldıkları sonucun iyi olduğunu, karşılaşmanın çok zevkli bir maç olduğunu ifade eden Erhan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:
"2 tane güçlü, tempolu takım karşı karşıya geldi. Onlar da kazanabilirdi biz de kazanabilirdik. Rakibimizin çok net 3 pozisyonu var. Bizim de çok net pozisyonlarımız var. Onlar kaçırdı, biz kaçırdık, böyle olunca da her 2 takım 1’er puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu ligin Barcelona'sı ile yani çok kaliteli bir takımla oynadık."
En büyük avantajlarının tempoları olduğunu vurgulayan Erhan Altın, maçlarının 65'inci dakikasından sonra tempoyu düşürmeyen, aksine yükselten bir anlayışla mücadele ettiklerini anlatırken şunlardı söyledi:
"Bundan çok memnunuz. Her takım düşüyor, ama biz devam ediyoruz. Rakipler de bize ayak uydurmaya çalışınca oyundan düşüyor, konsantrasyon eksikliği yaşıyor. Zaman zaman biz de yaşıyoruz ama bu futbolun doğasında var. Futbol tempolu bir oyun olmalı. Taraftarlar maça gelmek için para veriyor. Geldiklerinde futbol seyretsinler, gol seyretsinler."

FOTOĞRAF

Kaynak: dha