PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un icra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, bu hafta sonu oynanacak Manisaspor maçı öncesi taraftara Passolig kartı uyarısında bulundu.
Güneş, Passolig satışlarının maç günü yapılmadığını vurgulayarak taraftarı uyardı. Maçın oynanacağı gün dışında tüm günlerde Passolig kartlarının alınabileceğini belirten Güneş, “Cumartesi günü saat 14.00’te GAP Arena Stadı’nda konuk edeceğimiz Manisaspor maçı öncesinde taraftarlarımızın stada giderek Passolig kartlarını alması gerekiyor. Çünkü maç günleri Passolig kartları satılmamaktadır. Tüm taraftarlarımız bu durumun bilincinde olsunlar. Passolig kartları maç günleri haricinde her gün GAP Arena Stadı ve bazı noktalara kurduracağımız gişelerde satılacaktır. Bu hafta oynanacak maç için Passolig kartları yalnızca GAP Arena Stadı’ndan temin edilebilecek” dedi.
Bu sezon ilk kez kendi sahalarında oynayacaklarını hatırlatan Güneş, "Özlemini çektiğimiz taraftarımız ile bu hafta buluşacağız. Şimdi söz sırası taraftarımızda GAP Arena Stadı’nı doldurmaları gerekiyor. Tabii önce Passolig kartlarının alınması gerektiğini unutulmamalıdır" diye konuştu.
Kaynak: iha