Konyaspor maçı sayesinde Aykut Kocaman'ı görme fırsatı yakaladığını dile getiren Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Moussa Sow,"Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra görüşme fırsatım olmamıştı. Aykut Kocaman çok sevdiğim bir hocam. Onu görmek beni çok mutlu etti. Hasret giderdik." diye konuştu.

Konyaspor'la berabere kalmanın kendileri için olumsuz bir olay olduğunu vurgulayan Sow,"Gaziantep'ten bu yana 2 maç oldu ve biz forvet oyuncuları gol atamadık. Kişisel olarak eleştirilere katılıyorum. İlk olarak bizim eleştirilmemiz lazım bu anlarda. Ben bir forvet oyuncusuyum ve bu eleştirilerin hepsini alıyorum kabul ediyorum. Hoşuma gitse de gitmesede hepsini kabul ediyorum. Bizim ne kadar çalıştığımızı sadece Allah bilir."

"Taraftarlarımızın sinirini anlıyorum. Özellikle bir forvet oyuncularına karşı. Ama biz hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıyporuz. Son zamanda böyle bir sıkıntımız var ama biz çalışıyorum. Biz sonuna kadar elimizden geleni yapacağız. Bundan şüpheleri olmasın."

"Sezonun başından beri her maçı kazanmak zorundaydık ve bunun bilinciyle sahaya çıktık. Derbi değil her maç bizim için önemli. Puan kaybı olunca bitmişiz gibi gösteriliyor ama biz buradayız. Haftaya derbide de kazanmak için sahada olacağız. Belki son 2 haftada bekleneni veremedik ama ligin sonuna daha çok var." şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim