Sporting Lizbon Beşiktaş maçı UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu son hafta karşılaşması olacak. Siyah Beyazlılar, son karşılaşma öncesinde 9 puanla lider durumda yer alıyor. Sporting Lizbon ise 7 puanla 3. sırada. Lokomotiv Moskova, 8 puanla 2. sırada bulunuyor.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçını kazanırsa gruptan lider olarak çıkacak. Eğer berabere kalır, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yu yenerse, Siyah Beyazlılar, grubu ikinci sırada tamamlayarak Avrupa yoluna devam edecek.

BEŞİKTAŞ'IN VEDA ETME İHTİMALİ DE VAR!


Kara Kartal'ın grubu oldukça karışık. Yukarıda verilen ihtimallerin dışında, BeşiktaşSporting Lizbon'a yenilir, Lokomotiv Moskova da galip gelirse, Siyah Beyazlılar Avrupa macerasına veda etmiş olacak.

 

Beşiktaş'ın gruptan çıkamaması için bir ihtimal daha bulunuyor. Sporting Lizbon Beşiktaş'ı 2 farklı yener, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yla berabere kalırsa, Kartal yine Avrupa'ya veda ediyor.





SPORTİNG LİZBON BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA


Beşiktaş Sporting Lizbon maçını yayınlayacak kanal da belli oldu. 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 22.05'te UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. maçında oynanacak olanSporting Lizbon Beşiktaş mücadelesi TRT 1'den naklen yayınlanacak. Aynı zamanda bu yayın TİVİBU Spor 2 ekranlarında da olacak. 
Editör: TE Bilişim