Bursaspor, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 16. hafta maçında Torku Konyaspor ile karşılaşacak. 19 Aralık Cumartesi günü 16.00'da Konya Büyükşehir Torku Arena Stadında başlayacak mücadele, Lig TV ekranlarından yayınlanacak.

19 Aralık 2015 Cumartesi

MAÇ: Torku Konyaspor Bursaspor

SAAT: 16.00

STAT: Konya Torku Arena Stadı

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Oğuz Terzi, Serkan Olguncan

YAYIN: Lig TV Canlı Yayın İçin Tıklayınız

Spor Toto Süper Ligi'nde oynadığı son 5 karşılaşmadan puan çıkartamayan Bursaspor, yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yarın kötü gidişini durdurabilmek için sahaya çıkacak.

KARŞILAŞMAYI YAŞAR KEMAL UĞURLU YÖNETECEK

Büyükşehir Torku Arena'da yarın saat 16.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Oğuz Terzi, Serkan Olguncan yaparken dördüncü hakem ise Gürel Uzuner. Mücadelenin ilave hakemleri ise Caner Ak ile Hüseyin Çiftsüren.

13 MAÇTA 1 KEZ YENİLDİ

Bursaspor ile Torku Konyaspor, bugüne kadar ligd 24 defa karşı karşıya geldi. Bursaspor rakibini 11 kez yenerken Torku Konyaspor ise 6 kez kazandı ve 7 maç beraberlikle tamamlandı. Ev sahibi takım son 13 iç saha maçında sadece 1 kez yenildi.

ERDEM ÖZGENÇ FORMA GİYEMEYECEK

Bursaspor'da Erdem Özgenç sakatlığı nedeniyle forma giyemecek. Bağlarından sorun yaşayan Faty'nin ise forma giyebilme şansı az görünüyor.

bursa-konya-maci.jpg

HAMZA HAMZAOĞLU BURSASPOR'UN 49. TEKNİK DİREKTÖRÜ OLDU

Bursaspor, Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılmasının ardından anlaşmaya varılan Hamza Hamzaoğlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak yeni bir sayfa açtı.

Ertuğrul Sağlam'ın ardından takımı 2 hafta yardımcısı Ersel Uzgur çalıştırırken, Hamzaoğlu, yeşil-beyazlıların 49'uncu teknik direktörü oldu. 

Bursaspor'un 52 yıllık tarihinde, birbirinden ünlü yerli ve yabancı futbol adamları görev aldı. 

Taçsız Kral Metin Oktay da bir dönem Bursaspor'u çalıştıran isimler arasında bulunuyor. Trabzonspor'da şampiyonluklar yaşayan Ahmet Suat Özyazıcı, Beşiktaş'ta önemli başarılara imza atan Gordon Milne, A Milli Takımı çalıştıran Sepp Piontek ve "Karpatların Maradonası" lakaplı Gheorge Hagi, ünlü Alman teknik adam Christoph Daum da yeşil-beyazlı takımda görev yaptı.

Bursaspor Kafilesi Konya'ya Gitti

Editör: TE Bilişim