Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Hacettepe ile oynadıkları kupa maçı sonrası, "Biraz zeminin bozukluğu biraz da şanssızlık skoru yakalamamıza engel oldu. Penaltılarla da olsa önemli olan tur atlamaktı" dedi.
Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten maçta Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Hacettepe’yi penaltı atışları sonunda 4-2 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın ardından İHA’ya yaptığı açıklamada, "Önemli olan tur atlamaktı. Oynamayan ve şans vermediğimiz oyuncuları oynattık. Maçın büyük bölümünde gol pozisyonu üreten oyunculardı. Biraz zeminin bozukluğu biraz da şanssızlık skoru yakalamamıza engel oldu. Penaltılarla da olsa önemli olan tur atlamaktı. Mutluyuz. Hem oyuncuları görme hem de tur atlama adına bizim için iyi bir maç oldu" ifadelerini kullandı.
BAKKAL’DAN CEBECİ İNÖNÜ TEPKİSİ
47 yıllık Cebeci İnönü Stadı’nda hala maç yapılmasına tepki gösteren Bakkal, "Artık bu sahalarda maç oynanmasın. Ne atmosfer ne zemin elverişli. Kapatılacak mı, yıkılacak mı ne yapılacaksa yapılsın. Futbola hiç yakışmıyor" dedi.
HACETTEPE CEPHESİ
Hacettepe Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, mücadelenin genelinde iyi oynamaya çalıştıklarını belirtti.
Torku Konyaspor’u son dakikaya kadar yenmeye çalıştıklarını vurgulayan Şimşir, "Ama olmadı ve maç penaltılara kaldı. Penaltılarda şans faktörü devreye girdi, kaybettik. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.
Kaynak: iha