Trabzonspor Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor Antalyaspor ile Hüseyin Avni Aker'de 3 puan için mücadele edecek. 

Hafta içindeki kupa mesaisinde Nazilli Belediyespor’u deplasmanda mağlup ederek moral bulan Trabzonspor’da gözler şimdi de lig mesaisinde. Son 2 deplasman maçını kaybeden, evinde ise 2 maçlık bir galibiyet serisine sahip olan Bordo-MavililerEto’o’nun çalıştırdığı Antalyaspor’u ağırlıyor. Kendi sahasında ligin ilk yarısında son kez mücadele edecek olan Karadeniz temsilcisi, kazanarak 2 hafta sonra cezası bitip Avni Aker’e gelecek olan taraftarına da armağan vermek istiyor.

HOCA, KAPTAN, KRAL!

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde son antrenmanını yapan ve maç saatini beklemeye başlayan Trabzonspor’da, sahaya çıkacak ilk 11ise büyük ölçüde netleşti. Kupada oynamayan, ancak hafta içinde çok iyi bir performans sergileyen Cardozo, Mehmet Ekici, Cavanda gibi isimlerin lig ile beraber tekrar kadroya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu 90 dakikada rakibin en büyük silahı ise hiç kuşku yok ki hem takımı çalıştıran hem de kaptanlığını yapan, 13 gollü Samuel Eto’o.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor Antalyaspor maçı 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği mücadele LİG TV'den naklen yayınlanacak.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

TRABZONSPOR:
 Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Yusuf, Mbia, Aytaç, Marin, Mehmet Ekici, Erkan, Cardozo

ANTALYASPOR: Rais Mbolhi, Rıdvan, Celustka, Diego, Sakıb, Chico, Emre, Makoun, Sezer, Guilherme, Eto’o
Editör: TE Bilişim