Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 3-1 mağlup eden Trabzonspor, 23 Ekim Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Lokeren ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana ameliyat olan Onur dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bu sırada antrenman sahasına çıkan teknik direktör Vahid Halilhodzic, iki gündür Trabzon’da etkili olan aşırı yağışın ardından gazetecilere güneşi işaret ederek, “Kazandık ve güneşi Trabzon’a getirdik” dedi.
"BU GALİBİYET BİR BAŞLANGIÇ OLMALI"
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, antrenman öncesi ise futbolcularıyla sahada toplantı yaptı. Verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik eden Halilhodzic, rehavete kapılmamaları yönünde de uyarılarda bulundu. Mersin İdmanyurdu maçını daha farklı kazanabileceklerini vurgulayan Boşnak teknik adam, "Bu maç sonrası size bazı eleştiriler gelebilir ama bunlara kulak asmayın. Bu galibiyet artık bir başlangıç olmalı ve devamını Lokeren maçıyla getirmeliyiz. Her şey bizim elimizde yeter ki mücadelemizi verelim ve sahada gerekenleri yapmaya devam edelim" diye konuştu.
Halilhodzic’in konuşmasının ardından sakatlığı bulunan İshak Doğan salonda çalışmaya geçerken, sakatlıkları bulunan Musa Nizam, Aykut Demir ve Yusuf Erdoğan ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Dünkü maçta ilk 11’de forma giyen futbolcuları yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Trabzonspor’un ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayseri Erciyesspor maçında ayağı kırılan Deniz Yılmaz ise uzun bir aradan sonra yürüyüşlere başladı.
Kaynak: iha