ONUR 6 AY SONRA
İSTANBUL’da önceki gün sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat olan Trabzonspor’un kalecisi Onur Recep Kıvrak taburcu oldu. Özel bir hastanede Prof.Dr.Freddie Fu tarafından ameliyat edilen Onur, 2 günlük kontrol amaçlı yatışının ardından rehabilitasyon sürecine başlamak için taburcu oldu. Onur'a taburcu olurken Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Dr.Can Yapıcı, operasyonun gerçekleştirildiği hastanenin Yönetim kurulu Başkanı Faruk Yılmaz ve 1461 Trabzon Başkan Yardımcısı Aydın Aydın eşlik etti. Legia Varşova maçında sakatlanan Onur’un antrenmanlara 6 ay sonra başlayacağı belirtildi.
8 SAKAT
Trabzonspor’da sakatlıkları nedeniyle Onur, Deniz, Constant, Özer, Musa Nizam, İshak, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna alınmadı.
4 DEĞİŞİKLİK
Teknik direktör Vahid Halilhodziç, 3-0 kaybedilen Kardemir Karabükspor maçının kadrosunda 4 değişiklik yaptı. Bordo mavililerde Sefa, Zeki Yavru ve Yatabare teknik tercihler, İshak ise sakatlık nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçında sahada yer almadrı. Bu oyuncuların yerine Mehmet Ekici, Soner, Cardozo ve Salih Dursun ilk 11'de sahaya çıktı.
SOLDA MUSTAFA AKBAŞ
Trabzonspor'da Musa Nizam ve İshak Doğan’ın sakatlıkları nedeniyle teknik direktör Halilhodziç, sol bekte Mustafa Akbaş’a görev verdi, Medjani'yi ise stoperde oynattı.
SEYİRCİYE SOĞUK HAVA VE YAĞMUR ENGELİ
Trabzonspor taraftarları Mersin İdmanyurdu maçına soğuk ve yağışlı hava nedeniyle beklenen ilgiyi göstermedi. Trabzon’da dün geceden bu yana etkili olan yağmur tribünleri boş bırakırken maça gelen az sayıda seyirciye yönetim tarafından bordo ve mavi renklerde yağmurluklar dağıtıldı.

FOTOĞRAF
 

Kaynak: dha