Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 21-25 Ekim tarihleri arasında “Türkiye Boks Grup Şampiyonası”nın Adana’da yapılacağını söyledi.
Hadi, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda yapılacak müsabakalara 18-40 yaş grubu sporcuların katılacağını ve karşılaşmaların 10 sıklet üzerinden 3’er dakikalık 3 raunt üzerinden gerçekleşeceğini kaydetti.
Grup müsabakaların 3 merkezde yapılacağını, burada dereceye giren sporcuların Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacağını ifade eden Hadi, şöyle devam etti:
“Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’in Türkiye Boks Grup Şampiyonası’nı Adana’ya vermesinden dolayı mutluyuz. Yüreğir Serinevler Spor Salonu’na 2 ring kurulmasını sağladık. Tartı, güvenlik, sağlık ve ambulans gibi gerekli olan tedbirleri aldık. Müsabakalara 27 ilden 200 kadar sporcunun katılmasını bekliyoruz. Adana’ya gelecek kafilere tesis, ulaşım, beslenme ve konaklama konusunda gerekli desteği vereceğiz. Tüm hedefimiz kentimize gelen konuk sporcu, hakem, antrenör ve diğer yöneticilerin iyi izlenimle dönmeleridir.”
Hadi, grup müsabakalarında sıkletlerinde ilk dört dereceyi alan sporcuların Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacaklarını sözlerine ekledi.
Kaynak: iha