Tuzlaspor Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ziraat Türkiye Kupası maratonu Fenerbahçe için bugün resmen başlıyor... Sarı-Lacivertliler, H Grubu ilk maçında 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor’a konuk olacak.

Tuzla Belediye Sahası’ndaki ışıklandırma probleminden dolayı mücadele 14.00’te oynanacak. 1800 kişi kapasiteli statta sadece 90Fenerbahçe taraftarı yer alabilecek. Zorlu futbol maçında Emniyetin görevlendirdiği polis sayısının ise 200 olması dikkat çekiyor. Aynı zamanda özel güvenlik personeli de yer alacak. Tuzlaspor, iki eleme oynayarak gruplara kaldı. Gaziantep B.B ve Manisaspor’u eledi.

Tuzlaspor Fenerbahçe ne zaman, hangi kanalda?

Kupada H Grubu'nda AntalyasporGiresunspor ve Tuzlaspor'la mücadele edecek olanFenerbahçe, ilk maçını yarın saat 14'te 2. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile oynayacak. Maçı A Haber naklen yayınlayacak. 


TUZLASPOR - FENERBAHÇE CANLI İZLE

Maç detayları: 

16 Aralık 2015 Çarşamba

MAÇ: Tuzlaspor Fenerbahçe
SAAT: 14.00
STAT: Tuzla Belediye Stadı
HAKEMLER: Murat Özcan, Oktay Önge, Segah Tunçkol

Gruplarda ilk iki sırayı alan takımlar, bir üst tura yükselecek. 

TUZLASPOR FENERBAHÇE

Muhtemel ilk 11'ler


Tuzlaspor: Burak, Lider, Yusuf, Bülent, Aykut, Nihat, Mehmet, Okan B., Samet, Sefa, Haluk

Fenerbahçe: Ertuğrul, Şener, Ba, Kadlec, Caner, Mehmet Topuz, Ozan, Yasir, Uygar, Markovic, Fernandao (Semih)



Alper Potuk yok!

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın karşılaşmaya yedeklerden ve gençlerden kurulu bir kadroyla çıkması beklenirken, Ligde son oynanan Başakşehir maçında sakatlanan ve devreyi kapatan Alper Potuk, bu maçta sahada yer almayacak.

Dikkat suni çim!


1800 seyirci kapasiteli Tuzla Belediye Stadı’nın zemini suni çim. Bu nedenle Fenerbahçeli futbolcuların özel kramponlar giyeceği öğrenildi. Teknik direktör Vitor Pereira da yaşanabilecek sakatlıklara karşı oyuncularını uyardı. Tuzlaspor’un hocası Ferruh Özgün ise, “Sahanın sentetik olması biraz sıkıntı ama umut ediyorum ki kazasız belasız bir maç olacak” dedi.  

Tuzla deyip geçme!

2. Lig Kırmızı Grup’ta 23 puanla 8. sırada yer alan Tuzlaspor, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası’na damga vurdu. 3. turda Süper Lig ekibi Kasımpaşa’yı eleyen Tuzlaspor, gruplarda da fırtına gibi esmişti. O sezon 3. Lig’de yer alan Mavi-Beyazlılar, Gaziantepspor ve Sivasspor’u da mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekti, gruptan çıkmayı başardı. Son 16 takım arasına kadar yükselen Tuzlaspor, burada Manisaspor’a elendi. İstanbul ekibi bu yıl da Türkiye Kupası’nda sürprize imza atmak istiyor. Mavi-Beyazlılar, Fenerbahçe karşısında en azından puan alıp tarihe geçmeyi amaçlıyor.

Gençler sahaya


Vitor Pereira, Tuzlaspor karşısında Fenerbahçe’nin yıldız adaylarına şans verecek. Uygar Mert ve Yasir Subaşı’nın ilk 11’de olacağı öğrenilirken, 5 isim de kulübede bekleyecek. Tüm gözler, genç oyuncuların performansında olacak.

Süper Lig’de liderlik mücadelesi veren, UEFA Avrupa Ligi’nde son 32 takım arasına adını yazdıran Fenerbahçe, şimdi gözünü Türkiye Kupası’na çevirdi. Grup aşamasında ilk karşılaşmada 2.Lig ekibi Tuzlaspor’a konuk olacak Sarı-Lacivertli takımda genç isimlere şans doğdu. Teknik direktör Vitor Pereira, fazla forma şansı bulamayan isimlerin yanı sıra Fenerbahçe’nin yıldız adaylarını da sahaya sürecek. Tam 7 ismin 18 kişilik maç kadrosunda olacağı öğrenildi. A takıma yükselen Uygar Mert Zeybek’in yanı sıra Yasir Subaşı’nın ilk 11’de yer alması bekleniyor. Hakan Çinemre, Ramazan Civelek, Samed Karakoç, Caner Koca ve Semih Ergül de yedek kulübesinde şans bekleyecek. 7 futbolcunun da hedefi kendilerini ispatlamak olacak.

Hoca geri göndermişti

Bu isimlerden pek çoğu hem İsmail Kartal hem de Ersun Yanal döneminde zaman zaman A takımda şans bulmuştu. Teknik direktör Vitor Pereira da 10’un üzerinde futbolcuyu daha önce kampa çağırsa da performanslarından memnun kalmayıp geri göndermişti. Genç isimler bu kez hocalarının gözüne girmeye çalışacak. Sarı-Lacivertli taraftarlar da yıldız adaylarının futbolunu merakla bekliyor. 
Editör: TE Bilişim