FIFA kokartlı hakemler Halis Özkahya ve Hüseyin Göçek’in, UEFA Avrupa Ligi’nde Perşembe günü oynanacak iki karşılaşmayı yöneteceği açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi sitesinde yer alan bilgiye göre hakem Halis Özkahya, Fransa’nın LOSC Lille ile Almanya’nın VfL Wolfsburg takımlara arasında 11 Aralık Perşembe günü oynanacak H Grubu maçını yönetecek. Fransa’nın Villeneuve d’Ascq şehrindeki Grand Stade Lille Metropole Stadyumu’nda TSİ 22.05’te başlayacak karşılaşmada Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını Cem Satman ve Kemal Yılmaz yapacak. Ekrem Kan’ın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Tolga Özkalfa ve Ali Palabıyık olacak.
Hüseyin Göçek ise, UEFA Avrupa Ligi’nde İsviçre’nin BSC Young Boys ile Çek Cumhuriyeti’nin AC Sparta Prag takımları arasında 11 Aralık Perşembe günü oynanacak I Grubu maçını yönetecek. İsviçre’nin Berne şehrindeki Stade de Suisse’de TSİ 22.05’te başlayacak karşılaşmada Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Orkun Aktaş yapacak. Serkan Ok’un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Mete Kalkavan ve Hakan Ceylan olacak.
Kaynak: iha