Burak Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle takımın bütün yükünü omuzlarına alan Umut Bulut,samimi açıklamalarda bulundu.Kadıköy'de gerçekleşecek dev derbiden 3 puanla döneceklerini söyleyen Bulut,“Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Puan farkıyla gideceğiz. Üzerimizde baskı diye bir şey yok. Bunu
da orada göstereceğiz. Kadıköy’den hiç çekinmiyoruz. Bizim için bu sene şampiyonluk çok önemli.” diye konuştu.

Umut Bulut şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi yenmenin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak,“Maçlara tek tek bakıyoruz. Hepsi final gibi. Erciyes karşısında iyi oynadık ve birçok pozisyona girdik. Artık önümüzde F.Bahçe maçı var ve ona konsantre oluyoruz. Erciyes’i yendik ve oraya puan farkı ile gideceğiz. Üzerimizde baskı diye bir şey yok. Bunu da orada göstereceğiz. Kadıköy’den çekinmiyoruz.
Bunu da haftaya göstereceğiz. F.Bahçe karşısında isteğimizi alırsak şampiyonluk adına yolumuz çok açık. Şampiyonluk çok önemli. Beşiktaş ve F.Bahçe gerçekten iyi futbol oynuyor.Zirvedeki tüm takımlar iyi. Herkes birbirini takip ediyor ve heyecan dolu bir lig oluyor. İşte F.Bahçe’nin puan kaybı ile biz geçen hafta liderliğe yükseldik. Böylesine bir yarışta hataya yapmaya, puan kaybetmeye tahammülümüz yok.” ifadelerini kullandı. 
Editör: TE Bilişim