Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup maçları kapsamında Fatih Vefa Stadı'nda gerçekleşecek Halide Edip Adıvar Spor ile Eyüpspor maçında çıkan kavga herkesi korkuttu.

Karagümrük Spor taraftarı, daha önce Eyüpspor taraftarlarııyla aralarında yaşanan olayları gerekçe göstererek, Eyüpspor taraftarının kendi stadlarında oynan maça gelmelerini istemedi.Edirnekapı'da toplanan taraftar ellerinde sopa, taş, soda şişeleriyle Eyüpspor taraftarını beklemeye başladı. Polis,sorun çıkarmamaları için grubu uyarsa da,taraftarlar dinlemedi.

Karagümrük taraftarının olay çıkarması ihtimali üzerine polis, bu kez toplu halde stada ilerleyen Eyüpspor taraftarını, güvenlik gerekçesiyle stada girmemeleri için uyardı. Önleri kesilen Eyüpspor taraftarı, polisin ikazları sonucu bir süre slogan attıktan sonra geri döndü. Bu sırada taraftar grubu içinde bulunan bir kiş sivil polisler tarafından dövüldü. Tekme ve tokatın ardından copla vurulan kişi uzak olay yerinden uzaklaştırıldı.Tüm bu olaylar sonucunda oyanan maçta Takımlar 1-1 berabere kaldı.
Editör: TE Bilişim