Olimpiyat stadında 5 karşılaşma yaşayan Beşiktaş için işler iyi gitmemişti.Sadece Bursa’yı yenebilen Beşiktaş, F.Bahçe ve G.Saray’a yenilmiş,Rize ve Eskişehir’le berabere kalmıştı.Maçlarda istenilen performansı veremeyen Beşiktaş çareyi,Osmanlı Stadyumuna taşınmakta bulmuştu.

Herkes, Vodafone Arena’ya taşınmak için sabırsızlanırken, ortaya çıkan şok bir belge şaşkınlık yarattı. Beşiktaş, 2015-16 sezonunda da Olimpiyat’ta oynamak için başvuru yaptı.UEFA'ya stat bildirimleri nisan ayında yapılıyor. Beşiktaş, sözleşmeyi bir an önce yapmak için elini çabuk tuttu. Bu başvuru, bir anlamda Arena’nın yeni sezona da yetişmesinin mucize olacağının da göstergesi kabul ediliyor.

Beşiktaş eğer Olimpiyat'ta oynamaya devam ederse,stada bir dizi düzenleme gelecek.İlk olarak ligler tatil olunca oyunculardan çok şikayet alan çim zemin değişecek. Stat aydınlatması ve skorboardın da değiştirilmesi gündemde.Fakat tüm bu düzenlemelerin 3-4 ay süreceği yönündeki iddialar,Beşiktaş'ı zor yola sokacakmış gibi duruyor. 
Editör: TE Bilişim