Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları daha önce kırmızı kart görme, davranış bozukluğu, medya yoluyla açıklama yapma gibi birçok konuda futbolculara ceza kesmişti.

Yönetim hatırlanacağı gibi Kalp Vakfı’nın reklamında oynayan Emre ve bazı oyunculara da ciddi para cezaları vermişti.

Şimdi de Volkan Demirel ve Caner Erkin’e acımadı.

1- VOLKAN DEMİREL: Her ne kadar yönetim ve taraftar çok sevse de yöneticiler takım içinde adaleti sağlamak için Volkan Demirel’e 50 bin Euro ceza kesti.

Trabzon maçı bittikten sonra alakası olmayan bir anda böyle bir davranışta bulunup ceza alan tecrübeli kalecinin bu tutumu ağır bir şekilde cezalandırıldı.

Cezanın Volkan’ın evine tebligat yoluyla gönderileceği de öğrenildi. Volkan’ın cezasının düşürülmesi konusunda Tahkim Kurulu’na başvuruda bulunan F.Bahçe Yönetimi, bu ceza düşse bile kendileri indirime gitmeyecek. Böylece takımdaki diğer oyunculara da gözdağı verilmiş olacak.

2- CANER ERKİN: Maç bittikten sonra kırmızı kart gören ve daha önceki tavırlarıyla da yönetimi çileden çıkartan Caner Erkin için fatura aslında daha ağır olacaktı.

Ancak yönetim 1 maçla cezalandırılan Caner’e şimdilik yüksek fatura kesmedi. 20 bin Euro ceza veren yönetim bu oyuncunun cezasını da Volkan gibi evine tebligatla gönderecek.
 
Editör: TE Bilişim