Galatasaray'daki başkan adayları bir konuda daha fikir birliğine vardı. Yönetim kadrosundan, Dursun Özbek, Adnan Öztürk ve Turgay Kıran, Hollandalı yıldızın sözleşmesinin uzatılmasını istiyor.

Hamza Hamzaoğlu’nun gelecek sezon da takımda kalmasını isteyen Galatasaray başkan adayları, Wesley Sneijder’in sözleşme süresinin uzatılması konusunda da mutabakata vardı.

 Cimbom’da gelecek ay yapılacak başkanlık seçimi öncesi başkan adayları Dursun Özbek, Adnan Öztürk ve Turgay Kıran bugünlerde yeniden Juventus ve Manchester United gibi takımların gündemine gelen yıldız futbolcunun Galatasaray’da futbolu noktalaması için gereken fedakârlığı yapacak. 3 başkan adayının da, sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin uzatılmasını istedikleri belirtildi.


ZAFERDEN SONRA...

Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etme konusunda ortak kanaat bildiren üçlünün, benzer bir yolu Sneijder konusunda da izleyecekleri ifade edildi. Hollandalı futbolcunun transferiyle ilgili spekülasyonlara noktayı koymayı planlayan başkan adaylarının, seçim sürecinde de bu konunun altını çizerek taraftarın hassasiyetine yanıt vereceği dile getirildi.
Yeniden baba olacak olmanın heyecanı içindeki Sneijder’in ise Galatasaray’ı şampiyon yaparak masaya oturmak istediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun “8 finalimiz kaldı” diyerek takım arkadaşlarını motive etmeye çalıştığı dile getirildi.
Editör: TE Bilişim