Tecrübeli teknik direktör derbide Emre ve Emenike’nin kart görerek oyun dışında kalması gerektiğini söyledi. Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Emre ve Emenike'nin oyundan ihraç edilmesi gerektiğini belirtti. Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, ligde kalma adına umutlarını kaybetmediklerini belirterek, "Kalan 9 maçımızın 7'sini kazandığımız takdirde hedefimiz olan 21 puan önümüzde duruyor. Bu takımın hala daha 2 maç kaybetme hakkı var" dedi.
Ligde düşme potasında yer alan Kardemir Karabükspor, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yılmaz Vural, antrenman öncesi basın toplantısı düzenledi. 12 maçtır kazanamamanın ne Karabükspor tarihinde, ne de kendi antrenörlük kariyerinde hiç olmadığını belirten Vural, en büyük sıkıntılarının gol atamamak olduğunu söyledi. Oyuncuların son vuruşlarda biraz daha dikkatli olması gerektiğini belirten Vural, şu ifadeleri kullandı: "Umarım bu talihsiz gidişat bir yerde dönmesi gerekiyor. Biz bu döngüyü bekliyoruz. Bunun düzelmesi gerekiyor. Her aksiyonun sonunda şut atılması ve bunun dikkatli yapılması mecburiyetini bilmemiz gerekiyor. Karabükspor'a geleli 4 hafta oldu. Bir yol kat ettik. Keşke bu yolu kat ederken arada birkaç maç kazanabilseydik. En azında gelecek adına daha umutlu konuşmak mümkün olurdu." şeklinde konuştu.
Ligde kalma adına umudunu kaybetmek gibi hiçbir gafletin içerisinde olamayacaklarını ifade eden Vural, şöyle konuştu: "Umudumuzu terk etmiyoruz, taraftar da etmesin. Ligde kalma şansımız var. Yeter ki maç kazanalım. Bunun için de destek, moral ve umut aşılamak lazım. Oyuncuları okşamak lazım. Camia olarak hepimizin gayreti bu doğrultuda olursa bu berbat durumun içerisinden çıkmak olası olur. Kendi içimizde böyle bir bırakmışlık kesinlikle yok. Hele ben kesinlikle bırakmam, bırakamam. Dibine kadar neyse kalan şansımızı kullanmaya çalışırım. Nitekim öyle olacak. Kalan 9 maçımızın 7'sini kazandığımız takdirde hedefimiz olan 21 puan önümüzde duruyor. Bu takımın hala daha 2 maç kaybetme hakkı var. Tabii biz bu hakkımızı öyle bir kullandık ki şimdi olay sıkıştı. Kaybetme hakkının hiç olmadığı bir döneme girdik neredeyse. Bu kolay değil." diye belirtti.
Milli maç arasını Antalya'da kamp yaparak değerlendireceklerini daha önceden açıklayan Vural, yönetimle ortak aldıkları kararla kampın iptal edildiğini söyledi. Vural, "Yönetimin böyle bir hakkı vardır. Neticede bu bir ekonomidir. Kulübün şu anda ekonomik bir sıkıntısı var. Bizim her talebimiz yerine gelecek diye bir şey yok. O yüzden ben çok anlayışla karşıladım. Bir de milletten kaçıyormuşuz gibi bir şey çıkacaktı. Biz buradayız. Antrenmanımız herkese açık. Kimseden çekincemiz yok" dedi.  Fenerbahçe-Beşiktaş maçında Emre ve Emenike'nin oyundan ihraç edilmesi gerektiğini belirten Vural, "Türkiye'de hakemlere karşı güven sorunu var" dedi. 



Editör: TE Bilişim