Tekirdağ Malkara ilçesinde Gülen Yüzler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Malkara İlçe Yönetimi üyeleri, engellilerin sorunlarını dinledi.
AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları Sevcan Yıldız ve Recep Kartay, Kadın Kolları Gülnur Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay, eğitim merkezindeki yetkililere tüm istek ve taleplerin değerlendirileceğini vurgulayarak, konularla ilgili görüşmelerin yapılarak en kısa zamanda sorunları çözüme kavuşturacaklarını kaydetti.
AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Birim Başkanı Sevcan Yıldız da, "Çocuklarımızın eğitimleri ve gelişmeleri için engel tanımamamız gerekiyor. Özellikle engelli çocuklarımızın eğitim ve iş konusu bizim için çok hassas bir konudur. Bununla ilgili Sosyal İşler Birimi olarak diğer arkadaşlarımızla her türlü çalışmada sizlere destek olacağız. Bize ilettiğiniz bütün talepleri yakından takip ederek bir an önce çözüme kavuşturacağız. Engellilerin engellerini kaldırmalıyız. Biz bu konuda hükümet olarak da engelliler konusunda birçok proje geliştirdik ve hayata geçirdik. Geçtiğimiz yıllarda birçok engelli vatandaşımıza akülü araç, görme engelliye beyaz baston, işitme engelliye işitme cihazı alınması sağlandı. Engellilere maaş bağlandı ve bütün engelliler maaş alıyorlar. Engellilerin ve engelli ailelerini bu konuda rahat olmasını istiyoruz. Çünkü onların engelini kendi engelimiz gibi görüyor ve bunun için çalışıyoruz. Engellilerin bütün engellerini kaldırmak için çalışıyoruz" dedi.
Kaynak: iha