Çinli Firma idol Serisini Farklı iki Özellikle Duyurdu

Alcatel nokia kadar eski bir telefon markası. Bildiğiniz üzere ülkemizde de bir dönem çılgın bir alcatel furyası oluşmuştu. Özellikle o dönem gençlerin bu cıvıl cıvıl renklerle bezenmiş Alcatel modellerine sahip olma arzusu dikkatlerden kaçmamıştı.

Uzun süredir kendisinden pek haber alamadığımız Çinli firma Dünya Mobil Kongresi'nde ortaya çıktı. Yeni akıllı telefon serisi olan Alcatel idol 3 serisini tanıttı. İki model olarak tanıtılan seri de bir orta segment birde üst seviye cihaz yer alıyor. Orta segment serinin 4.7- inç ve HD ekran ile geleceği bildirilirken dört çelikli işlemci ile gelirken üst seviye modelinde 5. 5-inç Full HD ekran ve sekiz çekirdekli bir işlemci ile geldiğini söyleyebiliriz. 

Alcatel bu seride özellikle ses ve kamerasına çok güveniyor. Ses konusunda dünyaca ünlü JBL ile anlaşan firmanın 3D sesi ile harika bir ses deneyimi yaşatacak.  Fotoğraf konusunda ise 13 megapiksellik HDR odaklı kamerası ile  gölge detayları daha da ayrıntılanırken, 84 derecelik açısı ile selfie modu için özel deneyimler kazandıracak. Fiyat konusunda henüz bir açıklama olmazken Alcatel idol 3'ün önce Asya daha sonra da Avrupa pazarında olması bekleniyor.

 

 Daha fazla ayrıntı için Alcatel resmi sitesinden buradan bilgi edinebilirsiniz.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim