Messenger uygulaması artık daha renkli. acebook'un mobil cihazlara özel olarak sunduğu Messenger uygulaması, yeni güncellemelerle birlikte daha canlı bir hale gelecek. Artık sevdiklerinizle daha canlı ve renkli pencerelerde sohbet etmek mümkün olabilecek. Sadece renklerde değil, yeni ifade simgeleriyle eğlenceli anlar yaşayabilecek ve takma adlar kullanarak sohbeti kişiselleştirebileceksiniz. Facebook’un Messenger güncellemesiyle sohbetler daha kişisel bir hal alacak. Ayrıca Photo Magic özelliğiyle birlikte fotoğrafları paylaşmak çok daha zevkli olacak.

GÜNCELLEMEYLE DAHA KİŞİSEL BİR DENEYİM

Yaklaşık 1.5 milyar kullanıcısı bulunan ve dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya kanallarından biri olan Facebook’un bu güncellemesiyle neler değişecek?  güncellemesiyle telefonlar daha kişisel bir hal alacak. Sohbetler artık daha eğlenceli ve daha canlı bir hale gelecek.

Facebook Messenger güncellemesiyle birlikte renk değişiklikleri yapmak ve sohbeti kişiselleştirmek çok daha kolay olacak. Sohbet ayarları içerisinde yer alan ‘Renk’ bölümüne dokunarak karşınıza çıkan 15 farklı renk seçeneğini görebilir ve bunları seçerek sohbet penceresinin rengini değiştirebilirsiniz.

Ayrıca konuşmaya bir ifade simgesi de eklemek mümkün olabilecek. Renk sekmesinin altında bulunan ‘İfade Simgesi’ seçeneğine dokunabilirsiniz. Bu butona tıkladığınız takdirde Facebook sohbetlerinde uzun süredir kullanılan ifadelerden birini görmüş olacaksınız. Bu ifadelerden birini seçenerek konuşmaya ifade simgesi ekleyebilirsiniz.

Facebook Messenger ile kullanıcının profilini incelediğinizde göreceğiniz bir diğer yenilik de ‘Takma Adlar’. Takma Adlar bölümüne dokunarak, konuşmada bulunan kişilere takma adlar yani nick ekleyebilirsiniz.

PHOTO MAGİC ÖZELLİĞİYLE PAYLAŞMAK ÇOK DAHA ZEVKLİ

Photo Magic özellliği de bu güncellemenin bir parçası olacak. Facebook, Photo Magic özelliğiyle birlikte telefonunuzda bulunan fotoğrafları inceleyerek arkadaşlarınızı tanıyacak. Fotoğrafları arkadaşlarınıza direkt mesaj olarak göndermek isteyip istemediğinizi soracak Facebook, bunun için sizin ihtiyacınıza ihtiyaç duyacak.

Bu gibi yeni Facebook Messenger güncellemeleriyle birlikte mesajlaşmalar artık çok daha renkli, zevkli ve kişisel hale gelebilecek. Bunun için yapmanız gereken tek şey ise Facebook Messenger programını güncellemek.

Editör: TE Bilişim