Flipboard Web'e geçiş yapıyor

Ünlü haber okuma uygulaması Flipboard özellikle mobil cihazlarda isim yapmış oldukça popüler bir uygulama.

Sadece mobil cihazlarda bulunan uygulama artık web'e masaüstünüze kadar gelebilecek. Flipboard senin kişisel dergindir ve istediğin kategorileri oluşturarak sadece o kategoriler üzerinden haber almanı sağlar. Web'e geçiş sağlayarak daha geniş bir kitleye ulaştıkları kesin. Öyle ki daha yeni geçiş sürecinde olan sitenin Dünya sıralaması şimdiden 3000'lere kadar yükselmiş.

Şirketin 100 milyondan fazla kullanıcısı bulunuyor. Flipboard web üzerinden şimdilik reklamlar yayınlanmayacağını açıkladı. Onun yerine saf masum bazı önermeler olabilir açıklaması yetkililerce yapıldı. Anlaşıldığı üzere bir süre insanları web'e alıştırmak için reklamları bir süre göz önünde tutmayacak gibi.

Flipboard a üye olmak için e-posta ya da Facebook üzerinden kayıt olabilir. Dijital dergiciliğin bu önemli platformunda yer alıp hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Geçmişte Flipboard kullandıysanız, uygulamanın ne kadar zengin ve sizin modanıza odaklı bilgiler ile donatılmış ve size sunulmuş olduğunu bilirsiniz. Artık haber okurken telefon ya da mesaj gelerek yarı da bırakmak yok. Flipboard Web sizin için heyecan verici olabilir.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim