LG'nin Amiral Gemisini Almak İçin Vakit Yaklaştı

LG'nin yeni kavisli akıllı telefonu G Flex 2 Mart ayında satış için başlangıç yapacak. 

Yetkililerin CES 2015 fuarında tanıttıkları bu akıllı cihazın üzerinde fuardan bugüne bazı yükseltme ve iyileştirmeler yapılmış durumda. Geçen yılki  modelinin dışında kalan özelliklerine bakacak olursak, 5.5-inç 1080 piksel Full HD çözünürlük sağlayan keskin bir ekran, Snapdragon'un en güclü ve son serilerinden olan 810 işlemci ve 2GB RAM ile gelen LG G Flex 2'nin 13 megapiksel kamerası 16GB/32GB/128GB/256GB yükseltilebilir seçenekleri ile 13 Mart'ta satışta olması bekleniyor.

Yetkililer 13 Mart'ı seçerek zamanı belirtirken hangi bölgelerde satışı yapılacağı konusunda bir açıklama da bulunmamışlar. Buna göre tahminlerimiz tüm dünya'da bu tarihte çıkacak oluşu.

Samsung Note Edge'nin tek kenarı kavisli ekranına karşı LG'nin komple kavisli ekranının karşılaştırmaları şimdiden yapılıyor. Bakalım bu ekran tartışmalarına ek olarak teknik tartışmaların boyutları da ne şekilde olacak. Hep birlikte göreceğiz. Akıllı telefon savaşları artık teknoloji de belli bir noktada bundan sonrası fark edilebilir tek şey tasarımdaki incelikler olacak gibi. 

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim