Google Kutlamasını 2GB Hediye ile Perçinledi

Google bu hafta 2GB hediye depolama alanı sunmaya başladı. Güvenli internet günü olarak ilan ettiği bu günde  yapmanız gereken tek şey Google Drive'e girip 2GB ek depolama alanını almanız olacak.

Güvenli internet günü adına Google Güvenliği ayarlarına girip hesabınızın çalınmasına karşı alternatif e-posta ve telefon numarası girmeniz gerekiyor. Bu güvenlik maddelerini yerine getirdiğiniz de hem siz güvenli bir mail adresi ve depolama alanına sahip oluyorsunuz hemde başarıyla geçtiğiniz bu güvenlik testi sonrası 2GB'lik hediye depolama alanınıza kavuşuyorsunuz.

2GB'lik Google depolama alanından faydalanmanız için 17 Şubat son gün. O güne kadar güvenlik seviyenizi yükseltip hediyenize erişebilirsiniz. Günümüzde neredeyse donanım disklerine gerek kalmadan herşeyimizi internet depolama alanlarında saklıyabiliyoruz. Fotoğraf, video, klip, müzik, şifreler vs..

Bunca özel dosyanın internet ortamında bir kaynakta saklanmasını ne derece doğru buluyorsunuz ? Eğer sizin de endişeniz ve kafanızı kurcalayan soru işaretleriniz varsa Google'nin Güvenli internet günü adına  güvenlik ayarlarınızı üst seviyeye çıkarmanızı tavsiye ederiz.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim