Google Sparrow ile İşletim Sistemi Ağını Geliştirdi

Dünya devi Google bilindiği üzere oldukça popüler olan mail uygulaması Sparrow'u 2012 yılında satın alarak bünyesine katmıştı.

Google'nin Mac app uygulaması 9.99 dolardan satılırken iOS uygulaması ise 2.99 dolara düştü. Google'nin sessizce iOS ve Mac marketlerinden geri çektiği Sparrow'un yankıları sessiz ölüm olarak nitelendirildi. Bundan sonra Mac ve iOS kullanıcıları uygulamaya web sitesi üzerinden gidebilecekler. Google belki de Gmail üzerinden giderek daha farklı planların peşinde olduğunu belirtmek isteyebilir. Uygulamayı daha önceden satın alanların uygulamayı kullanabileceği de bildirilenler arasında. Anlaşılan o ki Apple'ye hamle niteliğinde satın alınan popüler mail istemcinin istenilen rotayı çizememesi bir harakiri etkisiyle google geri döndü ve sessiz ölüm gerçekleşmiş oldu.

Bizler kafamızı karıştırmadan Gmail ile devam etmeyi uygun buluyoruz. Her geçen gün artan programlar ve uygulamalar sayesinde marketlerinde adeta bir çöplüğe döndüğünü söylemek hiç de  yanlış olmayacaktır.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim