Akıllı telefon pazarının popüler modellerinden biri olan HTC One M9, kullanıcısıyla bugün itibariyle buluşmaya hazır. Daha doğrusu ikinci buluşma desek daha doğru olur. Geçtiğimiz haftalarda tanıtımı gerçekleştirilen ve kullanıcısının beğenisini kazanmayı başaran One M9, Türkiye’deki e-ticaret ve yerel teknoloji mağazalarında bugün itibariyle satışa sunuluyor.

MWC 2015 etkinliğinde lanse edilen akıllı cihaz, yüksek donanım özellikleri ve benzersiz alüminyum kasasıyla dikkat çekmişti. Ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı ve elbette ki kullanıcının en çok merak ettiği konulardan biri olan etiket fiyatının ne olacağı belirlendi. HTC’nin yeni nesil akıllı telefon modelini KDV dahil 2.799 TL ödeyerek tüm teknoloji mağazalarından satın alabilirsiniz. Fiyatlar mağazadan mağazaya değişiklik gösterebilir.

iOS mu? Android mi? Sorularının kaynağı olan iPhone 6 Plus ve HTC One M9 karşılaştırması, önümüzdeki günlerde daha da kızışacak gibi görünüyor. Bakalım kullanıcıların dolar kurunun da yüksekliğinden etkilenen 2.799 TL’lik HTC One M9’un satış fiyatı karşısında tercihi ne olacak? 
Editör: TE Bilişim