Dünya Mobil Kongresi iPhone Sürprizi Yaşayabilir

İspanya'nın Barcelona kentinde 1 Mart tarihinde yapılacak olan Dünya Mobil Kongresi öncesi kulisler iPhone 6s söylentilerine kitlendi.

Söylentilere göre Apple firmasının ApplePay yani apple'nin ödeme sistemini daha güvenli hale getirmek için TouchID  sensörü üzerinde çalışan yeni bir model ile gelebilir. iPhone 6s ile ilgili bazı görsellerde görüntülendi.

Kongre öncesi son iyileştirmelerin yapıldığına değinen yetkililer bu söylentileri ne doğruladı ne de yalanladı. Gizemini koruyan bir diğer duyum ise 3GB RAM ile ilk iPhone olacağı. Bilindiği üzere iPhone daha önce ekran boyutu ve RAM konusunda diğer firmaların eleştiri konusuydu. Ekran boyutunda yapılan devasa iyileştirmelerden sonra RAM konusunda da bir atak yapacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Galaxy S6'nin 20 megapiksel kamera sözü verdiğini ve Google'nin Proje ürünü Grayphone'nin'de Dünya Mobil Kongre'sinde standlarında yer alacağını duyurmanın heyecanı ile bu söylentileri bir kenara bırakıyoruz. Gözler İspanya'da ve iPhone 6s haberlerinin merakla takip eden iPhone fanlarında. 

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim