BlackBeryy Bu Kez Fanlarını Şaşırtıyor

Perşembe günü N4BB adlı bir blog tarafından sızdırılan görüntülerde yeni BlackBerry'nin fotoğrafları iddia edilen görseller internete sızdırıldı.

Görsellerde dikkati çeken en önemli şey klavye yerine tamamen dokunmatik ekran oluşu BlackBerry tarihinde bir ilk. BlackBerry Rio adında çıkması planlanan bu akıllı telefonun teknik özellikleri ile orta segment bir cihaz olduğunu söylemek mümkün.

BlackBerry Rio'nun Teknik özelliklerine bakacak olursak. 1.5 GHz çift çekirdek işlemci 2GB RAM, 16GB depolama alanı ve 5-inç HD ekran (720 piksel) bulunuyor. Görsellerde de görüldüğü üzere 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamera olduğu da teknik özellikleri hakkındaki notlarımız.

BlackBerry Rio'nun siyah pütürlü bir kasası olduğunu görüyoruz. Arka tarafta logosu  8 megapiksel kamerası sol tarafa flash ile yanyana yerleştirilmiş. Ön tarafına bakıldığında ise 5 inçlik geniş ekran Blackberry fanlarını oldukça şaşırtacak cinsten. Bugüne kadar hep yarı dokunmatik ve klavyeli bir tasarım çizgisi taşıyan firmanın bu değişikliği ne şekilde yankı bulacak merak ediyoruz.

Bu arada bu orta segment cihazın fiyatı ise bütçe dostu olarak lanse edilmiş ve 200 doların altında gelebilir.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim