Vibe Shot 




Vibe Shot’da kamera özelliklerini ön plana çıkarmayı tercih eden Lenovo, cihazın akıllı telefon performansının yüksek olduğunu da belirtmeyi ihmal etmiyor. 5 inç Full HD ekrana sahip olan Lenovo Vibe Shot’ın Qualcomm Snapdragon 615 işlemcisine 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza alanı eşlik ediyor. microSD kart desteği sayesinde bu alanın üstüne 128 GB daha eklenebiliyor. 6 parça lens yerleştirilmiş 16 megapiksel arka kamerayı ise 8 megapiksel ön kamera tamamlıyor. Lenovo Vibe Shot kutusundan Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle çıkacak.

Cep Projektörü







Lenovo’nun MWC 2015 kadrosunun en farklı üyesi olan Cep Projektörü (Pocket Projector) ise daha büyük bir eğlence deneyimi isteyenlerin dikkatini çekmeyi hedefliyor. İçerik izlemeye ve paylaşmaya yeni bir boyut kazandırmak için yola çıkan Lenovo Cep Projektörü, uyumlu bir Android cihaza bağlandığı zaman farklı bir tecrübenin kapılarını açıyor. Lenovo Cep Projektörü çift hoparlörlü, güçlü bir ses sistemini de bünyesinde barındırıyor.

Lenovo Cep Projektörü, DLNA veya Miracast aracılığıyla akıllı telefonlardan kablosuz olarak görüntü yansıtabiliyor. İki saatten uzun bir pil ömrüne sahip olan cihaz, tek şarjla ortalama uzunluktaki bir filmi izlemeyi mümkün kılıyor. Yaygın multimedya dosya türlerini destekleyen Lenovo Cep Projektörü, 32 GB’ye kadar microSD kart desteği de sunuyor.

Akıllı Telefon



Lenovo’nun MWC 2015 kapsamında tanıttığı bir diğer akıllı telefon olan A7000 ise ultra geniş görüş açısı sunan 5.5 inç HD ekranı ve Dolby’nin hareketli ses teknolojisi Dolby Atmos’u barındırmasıyla dikkat çekiyor. Lenovo A7000 dünyanın Dolby Atmos teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor.

Sekiz çekirdekli 1.5 GHz işlemci barındıran Lenovo A7000’de 2 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza bulunuyor. microSD kart desteği sayesinde depolama alanının üstüne 32 GB daha eklenebiliyor. Çift SIM kart girişine sahip olan akıllı telefonda 8 megapiksel arka kameraya 5 megapiksel ön kamera eşlik ediyor. Lenovo A7000 kutusundan Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle çıkıyor.
Editör: TE Bilişim