Samsung S sersinin son ürünü olan S6'dan beklenen performans bir hayli yüksek. Teknoloji devi Samsung'un son harikası S6'nın bu yıl piyasalarda 50 milyondan fazla satış göstermesi bekleniyor. Samsung'un yeni amiral gemileri S6 ve S6 Edge, bakalım Alman teknoloji devinin beklentilerini karşılayabilecek mi... 

Teknoloji devlerinden Samsung geride bıraktığımız 1 Mart tarihinde MWC 2015 etkinliği kapsamında yeni amiral gemisi modeli Galaxy S6'yı tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Galaxy S6, metal tasarım, yüksek performans sunan yeni Exynos işlemci, F1.9 geniş açılı lensli üst seviye kamerası, kablosuz şarj, bilgi güvenliği ve mobil ödeme gibi özellikleriyle şimdiden tüketicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Birkaç gün önce ülkemizde de ön satışa sunulan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile ilgili şimdi yeni tahminler geldi. Tayvan merkezli DRAMeXchange / TrendForce'un raporlarına göre Samsung, yılın ikinci çeyreğinde 22 milyon Galaxy S6 satışı bekliyor. Bunun yanında şirketin üçüncü çeyrek beklentisi ise 16 milyon. Samsung son çeyrekte ise 12 milyon Galaxy S6 satışı bekliyor.

Yani toplamda firma yıl sonuna kadar 50 milyon Galaxy S6 satışı bekliyor(Bu rakamlar Galaxy S6 Edge'in satış rakamlarını da kapsıyor). Samsung'un Galaxy S6'yı ilk etapta 10 Nisan'da ülkemiz de dahil olmak üzere 20 ülkede satışa çıkaracağını söyleyelim.

Ne diyorsunuz Samsung, yıl sonuna kadar 50 milyon satış rakamını yakalayabilir mi?
Editör: TE Bilişim