İspanya'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde Samsung ve HTC yeni amiral gemilerini tanıttı. Birbirinden farklı yepyeni özelliklerle kullanıcılar için hazırlanan telefonlar, teknoloji severleri heyecanlı bir bekleyişe soktu. Güney Kore merkezli teknoloji şirketi Samsung, iPhone'lar karşısında rekabete devam edebilmek için yeni cihazları üzerinde oldukça titiz çalıştı. Bu çalışmalar sonrası ortaya çıkardığı Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'nin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu.


TÜRKİYE TARİHLERİ

Samsung'un yeni ikilisinin 10 Nisan'dan itibaren Türkiye'de satışa çıkacağı öğrenildi. HTC'nin yeni modeli One M9 ise Türkiye'de 31 Mart itibariyle satışa sunulacak.

ÖN SİPARİŞTE

Bazı operatör şirketleri şimdiden ön siparişleri almaya başladı.

SATIŞ FİYATLARI

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6'nın 1.999 TL'den satışa sunulması bekleniyor. Samsung'un yeni ikilisinden kavisli ekrana sahip Galaxy S6 Edge'nin ise 2.399 TL'den satışa sunulması bekleniyor. HTC'nin yeni modeli One M9'un ise Türkiye'de 2.299 TL'den satışa sunulması bekleniyor.

İPHONE'U GEÇEMEDİ

Samsung bu konuşulan fiyatlarla satışa sunulacak olursa yine iPhone'ları geçememiş olacak. iPhone'un son modeli iPhone 6'lar son zamlardan sonra 2.499 TL'den satılmaya başlanmıştı
Editör: TE Bilişim