Skype iOS ve Android için Güncellendi

Microsoft'a gelen skype'nin mobil üzerindeki şikayetleri üzerine firma bir dizi güncelleme paketi sundu.

Her iki platformu'da mutlu edecek güncellemeler neleri içeriyor ?

Android için en büyük gelişme ise çevrimiçi olmasanız bile arkadaşlarınıza dosya göndermek mümkün olabilecek Eğer çevrimdışı gözüküp bir yandan da dosya göndermek istiyorsanız bunun için kimseleri uyandırmadan işinize devam edebileceksiniz.

iPhone hayranları için "gelişmiş  sohbet bildirim güvenirliğini" arttırmak adına bir güncelleme yayınlandı. Ayrıca  son aramalar sekmesinde çıkan numaraları kaydetme seçeneği eklendi.

Microsoft toplu iyileştirmeler üzerine çalışmaya devam edeceklerini belirtirken kullanıcıların bu güncellemeler üzerine mutlu olup olmadıkları ilgili şikayetlerin derecesi ile belirlenebilecek.

Messenger'in kapanıp Skype'ye geçiş sağlanmasından sonra Skype'nin ses kalitesi üzerinde büyük bir düşme yaşandığını söylemek yanlış olmaz. Bunun en büyük nedeni Messenger üzerinden gelen kullanıcılar. Microsoft'un bu konu ile ilgili de iyileştirmeler yapması gerekiyor. Her ne kadar sıkıntılar ve şikayetlerle adını sıklıkla duyursa da skype günümüzün en popüler sesli ve görüntülü mesajlaşma aracı olmaya devam edecek.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim