oston'da yaşanan 27 yaşındaki Amerikalı genç kadının hayatını Tinder kurtardı. Yoğun kar yağışı nedeniyle aracıyla yolda kalan kadın çareyi hemen herkesin 'eş'ini bulmaya çalıştığı Tinder uygulamasında buldu. Genç kadın 15 dakikada üç kişiden teklif aldı.





Genç Kadınını Tinder Uygulaması Kurtardı!

Yoğun kar yağışı nedeniyle aracı trafikte mahsur kalan 27 yaşındaki genç kadın, aracını kurtarmak için hemen Tinder adlı uygulamadan kendisini kurtaracak ‘o erkeği’ aradı.

Aramanın ardına 15 dakikada 3 erkek genç kadının yardımına koştu. 


Hava şartlarının kötü olduğu ve kar yağışının göründüğü andan itibaren trafiği felç edeceği kesin olarak bilinen Boston’da yaşanan bu olay sosyal medyanın hayatımıza ne kadar işlediğini de gözler önüne seriyor. Ağır kış şartlarında günlerdir arabasını karın altından çıkarmaya çalışan Susan Zalkind kullandığı ‘Tinder’ adlı uygulamada ‘hakkında’ kısmına, aracını karın altından kurtaracak kişiyi aradığını yazdı.

Zalkind’in bu paylaşımına anında cevap veren 3 kullanıcı yardım teklif etti. Zalkin ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Tinder'a bu şekilde girdikten sonra 15 dakika içinde 3 kullanıcıdan teklif aldım.”

Editör: TE Bilişim