VAIO marka yeni Android akıllı telefonlar piyasayı sallayacak. Sony ile birlikte gördüğümüz VAIO markası el değiştirdi. VAIO artık akıllı cep telefonu üretimine de geçecek. VAIO marka Android telefonlar şimdiden merak ediliyor.

12 Mart tarihinde yeni bir akıllı telefonu piyasaya süreceğini açıklayan VAIO; daha önce Sony marka bilgisayarların üzerinde gördüğümüz ve çoğu insan tarafından bilinen bir markadır.

VAIO; Android telefon pazarına çok iddialı bir giriş yapmak isteyebilir. Zaten piyasada yeterince marka ve çeşit varken bu piyasada pay kazanmak isteyen firmaların etkileyici olmaları gerekiyor.

VAIO marka akıllı telefon hakkında ilk gelen sızıntılara göre; telefon 5 inç 720p HD ekran, 64 bit Snapdragon 410 işlemci ve 13 Mega piksel kamera ile gelecek.

Bu özellikler amiral gemilerine karşı koyamayacak olabilir, hatta orta segment içerisinde dahi VAIO telefon kendine yer bulamayabilir fakat dikkat çeken nokta lüks bir laptop markasının bu pazara girmesi oldu.

Sony; VAIO markasını satmıştı. El değiştiren şirket Japanese İndustrial Partners isimli markanın oldu. Marka ilk akıllı telefonu ile orta segmente giriş yapacak.
Editör: TE Bilişim