O bir bisiklet ve sadece evrak çantası büyüklüğünde olabiliyor

YikeBike katlanabilir elektrikli bisiklet üreticisi olan bir firma. Geleceğin taşıtı olarak lanse ettikleri bu katlanabilir bisikletin yeni modellerini duyurdu.

Model C ve Model V adında iki seri ile dikkatleri iyice topladı. Neredeydi o çocukluğumuzun bisikletleri, dolma lastik, contra bisiklet ve de kaç vites sorusundan alamadığımız bisikletler..

Karbonfiber malzemeden oluşan bu teknoloji harikası sadece 11.4 kg ağırlığında. 1.5 saatlik şarj süresine sahip YikeBike'nin 20 km yol yapabilmesi ise çok iyi.

2009 yılından beri planlanan bu bisiklet projesi Kickstarter ile deste arıyor. Kolayca katlanabilir olması özelliğiyle de her yere sığıyor. İster arabanızın bagajına, istersenizde katlayın elinizde taşıyın. 11.4 kg ağırlıkla fazla uzağa gidemezsiniz. Elektrikli ev aletlerinin yerini sokaklara taşımasıyla birlikte önce arabalar sonra scooter'lar şimdi ise elektrikli  yüksek teknolojili bisikletler alıyor. 

YikeBike e sahip olmak isterseniz karbonfiber olan modeli 4000 dolardan alüminyum alaşım olan modeli ise 2100 dolardan Kickstarter ön ödeme koşulu ile sahip olabilirsiniz. Daha fazla ayrıntı isterseniz resmi sitesinden buradan bakabilirsiniz.

yenihaberler.com.tr

Editör: TE Bilişim