Youtube Çocukları Düşünmeye Devam Ediyor

Youtube'deki bazı içeriklerin çocuklar için uygun olmadığı hakkındaki şikayetleri değerlendiren Youtube, çocuklar için bir uygulama geliştirmişti. 

Youtube Kids uygulaması daha önce Web olarak geliştirilmişti. Şimdi Android kullanıcı için Youtube Kids Uygulamasını pazartesi günü getireceğini açıklayan Youtube çocuklarımızın gelişimi için farklı yayınları da uygulama içinde barındıracak. Susam Sokağından Dreamworks TV ye ve çeşitli eğitici programların yayınlarının bulunacağı Youtube Kids'de sınırlamalarda mümkün olacak. Youtube içinde fazlaca zaman geçiren çocuklar için zamanlayıcı bir özellikte olacağı söyleniyor. Bu uygulama ile birlikte siz çocuğunuzun geçirmesini uygun gördüğünüz zamanı ekrana girip o zaman dışında kullanımını engelleyebileceksiniz.

Youtube hizmetlerinin karşılığı olarak bazı ücretlendirmeleri de sunmaya başlamış olsa da şu an için uygulamanın ücretsiz olacağını söylememiz mümkün. Çocuklarımızın güvenli internet kullanımı için hazırlanan uygulamaların artışı aslında internetin kötü yönünü de ortaya seriyor. Umarız bu uygulama ile güvenle bir kullanım sağlanabilir.

Editör: TE Bilişim